Ajankohtaista

17
syys

Tuulensuun Palvelu Oy kuljettaa lämpimän lounaan joka päivä kotiisi

Tuulensuun Palvelu Oy tuo lämpimän lounaan suoraan kotiisi jokaisena päivänä hintaan 9,50€/ kuljetettu lounas Loimaan keskustan alueelle ja mahdollisuuksien mukaan myös muualle. Lounas sisältää salaatin, lämpimän ruoan, jälkiruoan sekä leivän ja levitteen. Mahdollisuus myös hoitajakontaktiin. Tilaa oma lämmin lounaasi suoraan kotiisi numerosta 044 7637 013.

3
joulu

Hengelliset joululaulut soivat Tuulensuussa

Hanna Tanskanen soittaa ja laulaa ke 12.12.2018 klo 12.30 alkaen hengellisiä joululauluja Palvelukeskuksen ruokasalissa.

15
maalis

Lounasaika on nyt arkisin kello 11:00-12:30

Lounasaika on nyt arkisin kello 11:00-12:30. Lounas on kaikille avoin. Lounaan hinta on 8,00 €/ annos. Tervetuloa!

27
touko

SENIORIT SURFFAA PALVELUKESKUKSESSA KESKIVIIKKOISIN

Seniorit Surffaa – ohjatut ryhmät kokoontuvat keskiviikkoisin kello 9:00–11:00 Tuulensuun Palvelukeskuksessa, osoitteessa Huvilakatu 32. Varaa oma ohjausaikasi ryhmään soittamalla numeroon 040 5391 981/ Tiina Läksy. Kaikki innokkaat mukaan suffailemaan!

Surffarit aloittavat 14.08.2019.

10
joulu

Maukasta lounasta lähellä

Meille ovat asukkaidemme lisäksi tervetulleita ruokailemaan myös muut maukkaan ruuan ystävät. Lounas sisältää lämpimän ruuan lisäksi salaatin, leivät ja levitteet, juomat, jälkiruuan sekä kahvit.

Maittava lounas tarjoillaan palvelukeskuksen ruokasalissa arkisin kello 11.00 – 12.30. Lounaan hinta muille kuin asukkaille on 8,00 €.

Ruokalistan löydät tästä »

Ruuanvalmistuksessa noudatamme ikäihmisten ravitsemussuosituksia. Huomioimme tietysti myös ruokailijoidemme erityisruokavaliot.

Yhteystiedot:
Emäntä, Anneli Niemelä 044 763 7012

 

2
joulu

Tuulensuun avohoidon palvelut

Avohoidon palvelut on tarkoitettu kotona asumisen ja omaishoitajan tueksi, sotainvalideille, vammaispalvelujen piirissä oleville, lapsiperheille ja kaikille tarvitseville.

Avopalveluihin kuuluvat fysiologiset mittaukset ja lääkehoito, kodinhoidolliset tehtävät sekä erilaiset avustustilanteet ja saattopalvelu.

Avopalveluihin voi saada julkista tukea ja palveluseteleitä. Avohoidon palveluista saa kotitalousvähennyksen, jos asiakas ei saa samaan palveluun julkista tukea. Veloitus tapahtuu tuntiveloitteisesti, joten lyhyempiaikaiset palvelutapahtumat ovat myös mahdollisia.

Tuemme palveluillamme vanhusten ja muiden apua tarvitsevien kotona selviytymistä mahdollisimman pitkään järjestämällä palveluita Loimaan alueella ja lähiseudulla. Avopalveluiden toiminta on laajentunut vuoden 2011 alusta koskemaan myös vammaisten ja lapsiperheiden kotihoitoa. Palveluita kehitetään asiakkaiden yksilöllisiä tarpeita kuunnellen sekä itsemääräämisoikeutta ja valinnanvapautta kunnioittaen. Kaikki toiminnan suunnittelu ja toiminta lähtevät asiakkaiden tarpeista. Toiminnan tavoitteena on luoda asiakkaille viihtyisä ja turvallinen ilmapiiri.

Moniosaava ja joustava työntekijätiimimme on omistautunut työlle ja asiakkaiden hyvinvoinnille ottamalla huomioon asiakkaan tarpeet yksilötasolla ja aikaa antamalla räätälöiden avun- ja palvelutarpeen asiakkaalle sopivaksi.

25
marras

Aurinkoa päivääsi Aurinkokerhosta!

Aurinkokerho on ohjattua virikkeellistä ja  virkistävää toimintaa. Pienryhmissä muistellaan, keskustellaan, jumpataan, askarrellaan, visaillaan, leivotaan ja lauletaan yhdessä.

Järjestämme viitenä päivänä viikossa kuntouttavaa päivätoimintaa ryhmissä ikinuorille. Jos olet kiinnostunut tulemaan mukaan päivätoimintaan, soita Sannalle numeroon 040 4186 499, niin katsotaan yhdessä ryhmä, johon mahtuu mukaan. Voit tulla tutustumaan toimintaan ilmaiseksi. Ota siis rohkeasti yhteyttä!

Tarjoamme mielekästä ja kuntouttavaa toimintaa päivien piristykseksi, kunnon ylläpitämiseksi ja yksinäisyyden ennaltaehkäisemiseksi.

 

IMG_soita_aurinkokerho

 

25
marras

Tykkää meistä Facebookissa

Tuulensuun Palvelukeskuksen löydät nyt myös Facebookista. Tule tykkäämään sivuistamme!

LOGO_fb

24
marras

Iloista palvelua Loimaalla

041114_tuulensuu_84x170

21
maalis

Tutustu esittelyvideoomme