Kuntouttava päivätoiminta, Aurinkokerho

Aurinkokerho, kuntouttava päivätoiminta

Huvilakatu 32, Loimaa

Tuulensuun Palvelu Oy järjestää kuntouttavaa päivätoimintaa ikinuorille. Kerho kokoontuu viikottain. Aurinkokerho on ohjattua virikkeellistä ja muistia virkistävää toimintaa. Kerhossa mm. muistellaan yhdessä, keskustellaan, jumpataan, askarrellaan, visaillaan, leivotaan, pelataan, lauletaan sekä juhlitaan juhlapäivinä. Tavoitteena on tarjota mielekästä ja kuntouttavaa toimintaa päivien piristykseksi, kunnon ylläpitämiseksi ja yksinäisyyden ennaltaehkäisemiseksi huomioon ottaen asiakkaan yksilölliset tarpeet ja toiveet. Päivätoiminta tarjoaa myös omaishoitajille vapaa-aikaa silloin, kun hoidettava omainen on kerhossa. Päivätoimintapäivään sisältyy kahvit.

Päivätoimintapäivän aikana asiakkaalla on myös mahdollisuus saada kylvetyspalvelu hoitajan avustamana ja erilaisiin mittauksiin terveydenhoitajan toimesta, kuten verenpaine, verensokeri, crp, inr, tms. erillisen hinnaston mukaan.

Jos olet kiinnostunut tulemaan mukaan päivätoimintaan, soita numeroon 040 4186 499. Tarvittaessa teemme luoksesi myös kotikäynnin.