Vammaispalveluyksikkö Martta

Sammonkatu 28, Loimaa, puh. 044 7637010

Vammaispalveluyksikkö Martan asunnot ovat tarkoitettuja säännöllistä hoivaa tarvitseville. Martassa asuntoja on kymmenen sekä lisäksi kaksi  lyhytaikaispaikkaa. Asunnot ovat invamitoitettuja ja tilavia, joten asumaan sopivat myös pariskunnat.

Henkilökunta on paikalla ympärivuorokautisesti. Martan yhteisiä tiloja ovat aula- ja ruokasalitilat sekä saunaosasto. Asukkailla on nykyteknologian mukainen hoitajakutsujärjestelmä, joka sisältää kulunvalvonnan ja turvarannekkeen (Everon). Dokumentoinnin tukena hoitajilla on käytössään Hilkka-asiakastietojärjestelmä.

Martan palvelulupaus: Ammattitaitoinen, osaava ja motivoitunut henkilökunta mahdollistaa toimintakykyä ylläpitävällä toiminnallaan ja avullaan asiakkaan turvallisen selviytymisen jokapäiväisistä toiminnoistaan ympärivuorokautisesti osin uusissa tiloissa nykyteknologiaa avuksikäyttäen rikastaen samalla heidän elämäänsä olemalla aidosti läsnä ja kunnioittaen heitä ja heidän tarpeitaan sekä toiveitaan tasapuolisesti.

 

Ryhmäkoti Ida

Huvilakatu 32 F, Loimaa, puh. 044 7637011

Ryhmäkoti Idan asunnot ovat tarkoitettuja muistihäiriöisille. Henkilökunta on paikalla ympärivuorokautisesti. Jokaisella asukkaalla on oma huone ja mahdollisuus yhteisten tilojen käyttöön. Yhteisiä tiloja ovat aula- ja ruokasalitilat sekä saunaosasto ja ulkoterassi. Dokumentoinnin tukena hoitajilla on käytössä Hilkka-asiakastietojärjestelmä.

Idan palvelulupaus: Ammattitaitoinen henkilökunta kohtaa jokaisen asiakkaan yksilönä tarjoten hyvän ympärivuorokautisen perushoidon lisäksi mahdollisuuksien mukaan monipuolista viriketoimintaa kodinomaisessa ja turvallisessa ympäristössä asiakkaan omatoimisuutta tukien ja itsemääräämisoikeutta kunnioittaen.

IMG_martta

IMG_martta_keittio

IMG_ida