Aurinkokerho, kuntouttava päivätoiminta

Huvilakatu 32, Loimaa

Tuulensuun Palvelu Oy järjestää viitenä päivänä viikossa kuntouttavaa päivätoimintaa ryhmissä ikinuorille. Aurinkokerho on ohjattua virikkeellistä ja muistia virkistävää toimintaa. Kerhossa mm. muistellaan yhdessä, keskustellaan, jumpataan, askarrellaan, visaillaan, leivotaan, pelataan, lauletaan sekä juhlitaan juhlapäivinä. Tavoitteena on tarjota mielekästä ja kuntouttavaa toimintaa päivien piristykseksi, kunnon ylläpitämiseksi ja yksinäisyyden ennaltaehkäisemiseksi huomioon ottaen asiakkaan yksilölliset tarpeet ja toiveet. Päivätoiminta tarjoaa myös omaishoitajille vapaa-aikaa silloin, kun hoidettava omainen on kerhossa. Päivätoimintapäivään sisältyy lounas ja kahvit.

Päivätoimintapäivän aikana asiakkaalla on myös mahdollisuus saada kylvetyspalvelu hoitajan avustamana avopalveluiden tuntiveloituksen mukaisesti.

Jos olet kiinnostunut tulemaan mukaan päivätoimintaan, soita numeroon 040 4186 499, niin katsotaan yhdessä ryhmä, johon mahtuu mukaan. Tarvittaessa teemme luoksesi myös kotikäynnin.

Avopalvelut

Huvilakatu 32, Loimaa

Tuemme palveluillamme vanhusten ja muiden apua tarvitsevien kotona selviytymistä mahdollisimman pitkään järjestämällä palveluita Loimaan alueella ja lähiseudulla. Avopalveluiden toiminta on laajentunut vuoden 2011 alusta koskemaan myös vammaisten ja lapsiperheiden kotihoitoa. Palveluita kehitetään asiakkaiden yksilöllisiä tarpeita kuunnellen sekä itsemääräämisoikeutta ja valinnanvapautta kunnioittaen. Kaikki toiminnan suunnittelu ja toiminta lähtevät asiakkaiden tarpeista. Toiminnan tavoitteena on luoda asiakkaille viihtyisä ja turvallinen ilmapiiri.

Avohoidon palvelut on tarkoitettu kotona asumisen ja omaishoitajan tueksi, sotainvalideille, vammaispalvelujen piirissä oleville, lapsiperheille ja kaikille tarvitseville. Avopalveluihin voi saada julkista tukea ja palveluseteleitä. Avohoidon palveluista saa kotitalousvähennyksen, jos asiakas ei saa samaan palveluun julkista tukea. Avopalveluiden veloitus tapahtuu tuntiveloitteisesti, joten lyhyempiaikaiset palvelutapahtumat ovat myös mahdollisia.

IMG_muistikerho_tilat

Aurinkokerhon palvelulupaus: Tuomme asiakkaiden elämään sisältöä toimintakyvyn eri osa-alueita tukevan toiminnallisen ja monipuolisen ohjelman ja toiminnan ohjauksen avulla asiakkaiden tarpeita ja toiveita kunnioittaen ja kuunnellen. Asiakkaan kokonaisvaltainen kohtaaminen mahdollistuu jokaisena päivätoimintapäivänä. Tuemme omaishoitajien jaksamista ja asiakkaan kotona selviytymistä mahdollisimman pitkään.

Avon palvelulupaus: Moniosaava ja joustava työntekijätiimimme on omistautunut työlle ja asiakkaiden hyvinvoinnille ottamalla huomioon asiakkaan tarpeet yksilötasolla ja aikaa antamalla räätälöiden avun- ja palvelutarpeen asiakkaalle sopivaksi.