Kotipalvelu, avopalvelu

Huvilakatu 32,  Loimaa

Tuomme asikkaiden kotiin jokaisen tarvitsemat yksilölliset hoiva- ja tukipalvelut.

Kotipalveluina tarjoamme:

– hoivaa ja huolenpito
– hoidollisia tehtäviä esim. fysiologisia mittauksia ja lääkehoitoa
– kodinhoidollisia tehtäviä
– erilaiset avustustilanteet
– saattopalvelu
– ulkoilu
– asiointi
– virkistys

Tuemme palveluillamme vanhusten ja muiden apua tarvitsevien kotona selviytymistä mahdollisimman pitkään järjestämällä palveluita Loimaan alueella ja lähiseudulla. Avopalveluiden toiminta on laajentunut koskemaan myös vammaisten ja lapsiperheiden kotihoitoa. Palveluita kehitetään asiakkaiden yksilöllisiä tarpeita kuunnellen sekä itsemääräämisoikeutta ja valinnanvapautta kunnioittaen. Kaikki toiminnan suunnittelu ja toiminta lähtevät asiakkaiden tarpeista. Toiminnan tavoitteena on luoda asiakkaille viihtyisä ja turvallinen ilmapiiri.

Avohoidon palvelut on tarkoitettu kotona asumisen ja omaishoitajan tueksi, sotainvalideille, vammaispalvelujen piirissä oleville, lapsiperheille ja kaikille tarvitseville. Avopalveluihin voi saada julkista tukea ja palveluseteleitä. Avohoidon palveluista saa kotitalousvähennyksen, jos asiakas ei saa samaan palveluun julkista tukea. Avopalveluiden veloitus tapahtuu tuntiveloitteisesti, joten lyhyempiaikaiset palvelutapahtumat ovat myös mahdollisia.

Avon palvelulupaus: Moniosaava ja joustava työntekijätiimimme on omistautunut työlle ja asiakkaiden hyvinvoinnille ottamalla huomioon asiakkaan tarpeet yksilötasolla ja aikaa antamalla räätälöiden avun- ja palvelutarpeen asiakkaalle sopivaksi.